Ett härligare Instagramklimat

Foto: Isabell Höjman/TT

Ta en paus från stress och press och dyk ner i härliga stories och upplyftande texter!

Sociala medier kan bidra till mycket ångest och stress över utseende och livet. Vi sätter orimliga krav på oss själva och strävar efter att uppnå mål som kanske inte går att nå. Läget tipsar därför om härliga personer att följa på Instagram som inte bidrar till detta!

@bodyposipanda

Megan Crabbe som hon heter kommer med dagliga påminnelser om att man duger som man är. Tips: Innehållet är på engelska och det känns jobbigt finns det en översättningsfunktion på Instagram som översätter inlägget till ditt språk!

@johannanordstrm

Johanna Nordströms Instagram blir ett skönt avbrott från allt det "perfekta" och i stället kan man scrolla i genom roliga klipp som får en att tänka på annat. Tips: Tycker du om Johannas humor kanske du gillar hennes gamla kollega @torbjornaverasskorup som också gör roliga klipp.

@sarasongbird

Youtubern Sara Linderholm blandar smink, kläder, matlagning och allt som rör livet med allvar. Inne på hennes Instagram mår man bra och kan vara sig själv.

@henrietta.fromholtz

Här är en bloggare som trots att hennes flöde visar upp mycket av detta "perfekta" liv så många strävar efter, har stories som speglar verkligheten bättre. Utan filter visar hon upp en vardag som vi kan relatera till. Hon fulsjunger till låtar och kan skratta åt sig själv!

@williamspetz

Just nu har han fullt upp med sin scenföreställning om sin mormor och det syns mycket på hans Instagram. Men håll ut, det är värt det! Han får en att skratta och visar upp saker som de är.

Mer om: Läget tipsar
Andra läser just nu
Mer från: Personligt
Mer från Läget