Steve Angello backar fansen i sin uppmaning till SAS

Scandinavian Airlines och Swedish House Mafia har visat sig ha mer gemensamt än sitt skandinaviska ursprung. Nu vädjar nämligen Steve Angello till SAS att lösa pilotstrejken.

Axwell, Steve Angello och Sebastian Ingrosso under sin presskonferens på Berns där de berättar om sin återförening samt turné.
Axwell, Steve Angello och Sebastian Ingrosso under sin presskonferens på Berns där de berättar om sin återförening samt turné.

Omni uppger att Steve Angello i sin Instagramstory skriver: “35 000 av 120 000 sålda biljetter till våra tre kommande arenakonserter i Stockholm den kommande helgen är från utlandet eller reser inrikes så jag skulle uppskatta om ni kunde lösa situationen med era piloter och personal.”

De senaste dagarna har varit fulla av dåliga besked för dryga cirka 54 000 resenärer vars flyg har ställts in på grund av SAS-strejken. Köerna på Arlanda verkar vara lika långa som avståndet till en nådd lösning.
– Det finns fortfarande mycket kvar och vi är inte nära en lösning, säger medlaren Mats Wilhelm Ruland till norska VG.

“Jag vet att det är mycket begärt men i slutet av dagen bör ni ta hand om era egna så som vi tar hand om våra.”, skriver Steve Angello.
I helgen ska nämligen Swedish House Mafia uppträda på Tele2 Arena i Stockholm och ny musik har utlovats.

Steve Angello avslutar sin Instagramstory med: “No pressure. Much love. S – A”. Det återstår att se hur länge det är pressat läge för SAS.

Ämnen i artikeln
Mer om: SAS-strejken
Andra läser just nu
Mer från: Nöje
Mer från Läget