Zara Larsson ställer in - ska lära sig producera

Artisten Zara Larsson måste ställa in sina konserter och skjuta upp sin album release, men tänker ägna sin tid åt att lära sig nya saker.

Foto: ADAM IHSE / TT

På fredagen släpptes den nya låten “Like it is” med Zara Larsson, den norske dj:n Kygo och den amerikanske rapparen Tyga.

– Den är väldigt dansig och härlig men förhoppningsvis kan ju folk dansa hemma till den i sommar då, säger Zara Larsson över telefon i “Malou efter tio”.

Zara Larsson har ett nästan färdigt album men kommer skjuta på att släppa det på grund av coronapandemin. Det saknas ännu musikvideos och det visuella och då inga produktionsbolag eller studios har öppet kan de inte produceras nu.

– Eller så kanske jag får spela in min musikvideo i mitt vardagsrum med mina kompisar och min mobil. Man får liksom vara kreativ på andra sätt, säger Zara Larsson till Malou von Sivers i intervjun.

Det blir inga spelningar för Zara Larsson i sommar, de är inställda till och med juli och hon säger att hon ser hur det blir med de som är inbokade i augusti. För att fördriva tiden nu när hon är hemma i Sverige vill hon passa på att göra något hon velat testa länge.

– Jag har beställt hem lite grejer till en hemmastudio. Det har jag velat göra jättelänge, jag har velat producera min musik hur länge som helst. Jag har aldrig känt att jag har haft tid till det. Det vet jag att jag har tid för nu, jag måste bara ha disciplinen att sätta mig ner och prova, säger Zara Larsson i “Malou efter tio”.

Ämnen i artikeln
Mer från: Nöje
Mer från Läget