Här är konserterna att se fram emot

Efter två år av inställda och uppskjutna konserter får vi äntligen samlas i publikhaven igen. Läget listar några av våren och sommarens spelningar.

Harry Styles
Harry Styles

Harry Styles

Den 29 juni spelar One Direction-stjärnan Harry Styles på Tele2 Arena i Stockholm, som en del av hans turné ”Love on Tour”. Konserten som skulle ägt rum på Avicii Arena 2021 blev inställd på grund av pandemin, men äntligen börjar det nya datumet närma sig för fansen.

Tate McRae
Tate McRae

Tate McRae

Den 18-åriga sångaren och dansaren från Kanada som slog igenom stort med låten ”You broke me first” intar scenen på Debaser Strand den 1 maj. Hon är även aktuell med albumet ”I Used to Think I Could Fly” i slutet av maj.

Gracie Abrams
Gracie Abrams

Gracie Abrams

22-åringen från Los Angeles är just nu förband på Olivia Rodrigos ”SOUR” turné. I maj intar hon Europas scener och den 31 maj hittar vi henne i Slaktkyrkan i Stockholm, som avslutande destination på hennes ”This Is What It Feels Like” turné.

Zara Larsson
Zara Larsson

Zara Larsson

Den svenska pop-drottningen Zara Larsson går att hitta på flera scener runt om i landet i sommar. Bland annat hittar ni henne på Gröna Lund den 22 juni och på Liseberg den 29 juni.

Dua Lipa
Dua Lipa

Dua Lipa

Gröna Lunds scen kommer i år fyllas av en mängd artister, efter att ha stått tom under ett par somrar. En av dem är artisten Dua Lipa. Redan som 19-åring släppte hon sitt första album med låtar som ”New Rules” och ”IDGAF”. Den 28 juni ser ni henne på Gröna Lunds stora scen. Vill ni veta vilka andra som spelar i nöjesparken under sommaren klickar ni här.

Ed Sheeran
Ed Sheeran

Ed Sheeran

Låtskrivaren och sångaren Ed Sheeran släppte albumet ”=” (equals) i oktober förra året. Turnén med namnet the ”Mathematics Tour” är redan i full gång och stannar till vid Ullevi den 10 och 11 augusti.

Molly Sandén
Molly Sandén

Molly Sandén

Molly Sandén avslutade nyligen sin ”DOM SKA VETA ARENA TOUR”. Turnén höll sig inte bara hemma i Sverige, utan stannade även till i Norge för en spelning i Oslo. SVT släppte en dokumentär om turnén och artisten. Nu är det dags igen. ”Jag kunde inte hålla mig… Nu när vi äntligen får spela igen vill jag aldrig sluta” skriver hon på instagram och presenterar sin sommarturné med hela 22 spelningar i hela landet.

Ämnen i artikeln
Andra läser just nu
Mer från: Nöje
Mer från Läget