2017 kördes det för första gången Formel 1 på Bakus gator. I helgen är det dags igen.
En stor succé för Azerbajdzjan, som får visa upp sitt land och sin huvudstad för hela världen.
Dock är landet en diktatur som hotar sina grannar med krig och bryter mot internationella lagar.
Förnedrades av krigsförlust
I samband med att Sovjetunionen föll i slutet av 1980-talet skulle Azerbajdzjan och Armenien bli egna länder. Mellan dessa länder ligger området Nagorno-Karabach, som tydligt visade att de ville tillhöra Armenien.
Detta var något som Azerbajdzjan inte kunde tillåta och ett krig mellan länderna bröt ut. Ett krig som Armenien vann. Förlusten blev en förnedring för Azerbajdzjan.
Landet fick en ny ledare, Heydar Alijev. För att stärka sin egen makt behövde han ena befolkningen under ett mål: att en dag erövra Nagorno-Karabach.
När Heydar Alijev dog tog hans son Ilham över makten. Han ville skapa ett nytt Azerbajdzjan, ett modernt och stolt land.
– Under pappan var Azerbajdzjan ingen demokrati, utan en illafungerande diktatur. Ilham Alijev ville skapa en välfungerande diktatur, förklarar Rasmus Canbäck.
2020 krig igen
I försöket att skapa en modern stat började de bygga fotbollsarenor och konserthallar. När man var klar bjöd man in hela världen för att visa upp det man åstadkommit.
Det var i samband med detta som Formel 1 började köra lopp i huvudstaden Baku.
Samtidigt är Azerbajdzjan fortfarande en diktatur som hotar sin granne med krig. För att stärka sin makt har Ilham Alijev använt Armenien som en yttre fiende, och likt sin far haft som mål att en dag erövra Nagorno-Karabach.