Tio filmer du kan se för att imponera på din nya partner

En av filmerna som Lägets skribent tipsar om.
En av filmerna som Lägets skribent tipsar om.
Analys

Vill du mysa med din partner? Kanske titta på en film? Samtidigt imponera på dem? Här kommer tio filmtips som kommer göra din partner till din livspartner!

Det här är en analys. Slutsatserna är journalistens egna.

Vi har alla varit där. Man sitter i en soffa och ska välja en film. Och då kommer ångesten. Man undrar om man kommer bli dömd av sitt filmval eller om man kommer bli hyllad. Man undrar om man inte bara ska hålla hand och somna istället.

När man precis börjat dejta kan det vara svårt att välja men med dessa enkla filmtips behöver du inte ens tänka! Du bara går in och sätter på en film som garanterat får din partner att säga ”Wow. Gud vad bra smak du har. Vill du åka till Mallorca med mig? Jag betalar!” Med dessa filmer får du tjejer, killar eller ickebinära! Jag lovar er det!

1. The Fast and the Furious

 Den här filmen är rolig, spännande och kul. Det är Point Break fast med bilar. Behöver jag säga något mer? Svar: Nej!

2. Fast & Furious

Den här är inte lika bra som ettan, eller tvåan, men den är helt okej! En av dom mer lättglömda fast and the furious-filmerna. Men ganska bra ändå! Bättre än Tokyo Drift...

3. Fast and the furious: Tokyo Drift

Den här är bra. Om man visar den här för sin partner krönas man som DK (inte Donkey Kong, utan Drift King, ni kommer fatta när ni ser filmen). Men det är inte den bästa Fast and the Furious-filmen, för varken Paul Walker eller Vin Diesel är med. Det är dock första gången som Justin Lin får regissera, vilket leder till en episk filmserie utan dess like... Chris Morgan blir också den eviga manusskribenten för serien.

4. 2 Fast 2 furious

Det här är nog, inte den bästa Fast and the Furious-filmen, men den roligaste. För att en film måste krönas the fastest of the furious måste Vin Diesel vara med. Och i den här uppföljaren sätter vi ton på resten av filmserien. Den är rolig, den är en frisk vind, den introducerar allas favoritkaraktär Roman, och förutom det gör också Ludacris sin debut i filmserien. Vem hade kunnat ana att dessa två åtta filmer senare skulle vara en viktig del i att rädda den fiktionella fast and the furious-världen?

5. Fast 5

Den här filmen är inte så bra, jag minns inte så mycket av den i ärlighetens namn. Men imponera på din partner kommer den garanterat göra! Och vem orkar se på en film när man kan hångla istället? Jag tror Gal Gadot är med i den här filmen...

6. Fast & Furious 6

Den här kommer få dig att säga: Jajamen, det här är en fast and the furious film. Jag minns inte vad som händer i den här. Men bra är den. Tror jag.

7. Furious 7

Otrolig film R I P Paul Walker. Jag tror det här var den sista filmen han var med i, vilket är sorgligt och gör mig lite ledsen i ögat.

8. A Clockwork Orange

Äsch, den här är väl helt okej men det är ingen Fast and the Furious! Ingen riktig film man kan hångla till, eller skratta till men absolut gråta till. Den har sina fel och brister men kommer att imponera på de flesta haff, förutsatt att personen inte sett Fast and the furious...

9. F9: The Fast Saga

Okej. Så. Den här går nu att ÄNTLIGEN STREAMA. Då är den ett måste att se. Jag säger inte mer förutom att de åker upp i rymden i en Pontiac med en raketmotor på. Ludacris tror att han är odödlig. Roman kommer inte ihåg en tjejs efternamn och får därför inte ihop det med henne. Dominic Toretto (Vin Diesel) har tydligen en ond brorsa som inte nämnts tidigare. Charlize Theron är ond och lika skurkig som en perfekt Bond-skurk. Den här filmen är allt man vill att en film ska vara och den perfekta Fast and the furious-filmen. En populär karaktär som tidigare dött inte en utan två gånger kommer också tillbaka. Åh, magin som är Justin Lins filmmakeri är omöjlig att sätta i ord.

10. The Fate of the Furious

Denna film är inte regisserad av Justin Lin och därför inte lika rolig eller bra som fast and the furious brukar vara. Den är dock helt okej, om man bortser från den lite ovanligt mörka tonen. Charlize Theron gör fast and furious-debut! Den här har det gråtits friskt till! Rekommenderar om ni vill se något som nästan känns som fast and the furious, men inte riktigt...

Ämnen i artikeln
Andra läser just nu
Mer från: Nöje
Mer från Läget