Stranger Things-stjärnan förlovar sig

”Jag har älskat dig i tre somrar nu, och älskling, jag vill ha dom alla” skriver skådespelerskan Millie Bobby Brown på Instagram.  Bobby Brown publicerar bild med hennes nyblivna fästman Jake Bongiovi.

Skådespelaren Millie Bobby Brown med sin fästman Jake Bongiovi.
Skådespelaren Millie Bobby Brown med sin fästman Jake Bongiovi.

Reaktioner på sociala medier

På Instagrambilden syns skådespelerskan skrattandes i armarna på sin nyblivna fästman, i bakgrunden syns en strand och på hennes ringfinger sitter en diamantring.

I kommentarerna kan man hitta andra kändisar som skriver sina lyckönskningar. Bland annat så skriver mediaprofilen Paris Hilton ”Grattis vackra du!”.

Trots de glada nyheterna så har reaktionerna varit blandade. Bland emoji hjärtan och positiva reaktioner från fans så syns spydiga kommentarer som ”hon kommer vara skild innan 25” och passivt aggressiva såsom ”Förlovad?? Är hon inte 16?”. Bobby Brown är inte 16, hon är 19 och därför en vuxen med rätten att förlova sig.

Varför är folk arga?

Många reaktioner handlar om skådespelerskans ålder. Personer på sociala medier uttrycker en oro över att båda parter är för unga för att förlova sig. Andra menar istället att det är parets ensak och inget som utomstående ska blanda sig i.

Vem är Jake Bongiovi?

Han är 20 år, listad som en skådespelare på IMDB och kanske mest känd för att vara Jon Bon Jovis son. Jake har dejtat Millie Bobby Brown sedan 2021 och de började som vänner säger Bobby Brown till tidningen WIRED Magazine.

Sångaren Jon Bon Jovi
Sångaren Jon Bon Jovi

På sin Instagram delade också Bongiovi en bild på paret för att annonsera förlovningen, till bilden skrev han endast ”För alltid” tillsammans med ett vitt emoji hjärta.

Ämnen i artikeln
Andra läser just nu
Mer från: Nöje
Mer från Läget