Stjärnkock säljer mat på 7–Eleven

Krögaren Niklas Ekstedt börjar sälja sin mat på 7–Eleven för att möta kunder som inte rör sig runt kvarteret som de brukar, rapporterar Nöjesguiden.

Krögaren Niklas Ekstedt i köket på hans krog Ekstedt.
Krögaren Niklas Ekstedt i köket på hans krog Ekstedt.

Niklas Ekstedt driver tre kvarterskrogar på Östermalm. Tillsammans med franchisetagaren för 7-Eleven Humlegårdsgatan, Glenn Lundkvist ska Ekstedts maträtter gå att köpa för 95 kronor i butiken, uppger Nöjesguiden.

– Jag bryr mig om mina kunder och mitt kvarter. Niklas är bäst i Sverige på mat och vi är bäst på snabb service, tillsammans ser vi till att alla våra kunder kan fortsätta att njuta av kvarterets erbjudande, trots coronaviruset, säger Glenn Lundkvist till Nöjesguiden.

Samarbetet som startar den 31 mars kommer endast vara tillgängligt på 7-Eleven på Humlegårdsgatan och gäller tillsvidare, men ingen vet hur länge, skriver Nöjesguiden.

– Det känns jättekul att kunna fortsätta ge mina stammisar möjligheten till riktigt god mat, trots situationen vi befinner oss i. Det är inte samma sak som att bli serverad på restaurangen, men för under 100-lappen är det här riktigt schysst, säger Niklas Ekstedt till Nöjesguiden.

Ämnen i artikeln
Andra läser just nu
Mer från: Nöje
Mer från Läget