Sexprat med Smail

Smail Alihodzic, 27 år, är aktuell som programledare i nya tv-programmet "Sex med Smail".
Smail Alihodzic, 27 år, är aktuell som programledare i nya tv-programmet "Sex med Smail".

Smail Alihodzic är aktuell som programledare i den nya serien "Sex med Smail" som börjar sändas den 5 juni. Läget fick en pratstund med Smail, bland annat om första gången.

Smail Alihodzic blev känd när han var med i "Paradise hotel". Han deltog i dokusåpan både 2014 och 2017. Man kan även se honom i komediserien "Lingonligan" där han spelar mot bland annat William Spetz och Carolina Gynning.

– Skådespeleri är något jag skulle vilja göra mer av i framtiden, säger Smail, men inte på teater utan jag vill stå framför kameran. Jag vill gärna göra både film och tv-serier.

Nu är Smail aktuell som programledare i tv-satsningen "Sex med Smail", ett program han kommer att leda tillsammmans med sexrådgivaren Isabelle Wahif och kroppsaktivisten Sabine Engström.

–Vad kan tittarna vänta sig av "Sex med Smail?"

– Vi kommer att träffa många sköna människor. Det blir mycket humor, men också väldigt lärorikt. Det kommer att handla om allt från tantrasex till bdsm, och vi fördjupar oss i alla aspekter för att ge en bättre förståelse för sex.

– Hur gammal var du första gången du hade sex?

– Jag var 16 år, men jag kunde gott ha väntat något år till.

– Hur var första gången då?

– Jag var kär i en tjej som inte ville ha mig, så jag hade sex med en främling. Sexdebuten var ändå bra, förutom att morsan kom in.

– Vad sade hon då?

– Oj, hej! skrattar Smail.

– När du vet vad du vet nu, hade du velat göra något annorlunda?

– Jag önskar kanske att jag hade varit med någon jag tyckte om, istället för någon som jag inte kände.

– Vilket är ditt bästa sextips till ungdomar?

– Tänk till! Man får säga nej. Många, speciellt tjejer kanske, känner en press, och det är mycket grupptryck när man är ung. Men man får säga nej till sex.

Andra läser just nu
Mer från: Nöje
Mer från Läget