Paradise Hoteldeltagarens hårda kritik mot TV3: ''Ångrar delvis att jag ställde upp''

Kärlek, svek, lögner och sex har bidragit till hetsiga diskussioner under vårens säsong av Paradise Hotel - såväl i programmet som på sociala medier. Nu riktar Marcus ''Mcuze'' Johansson kritik mot TV3.

Marcus ''Mcuze'' Johansson, 25.
Marcus ''Mcuze'' Johansson, 25.

Det är Marcus andra besök i lyxvillan i Mexico och programmet. Han blev redan under sitt första besök en starkt lysande karaktär, och denna säsong är inget undantag. Nu riktar han kritik mot TV3 där han menar att hela hans upplevelse blivit förstörd till följd av sättet som produktionen valt att framställa honom på.

– De klipper hur som helst, det mesta som de har klippt ihop stämmer inte överens med hur det var. Jag är så jävla less på det här och så besviken. De har gjort ett katastrofalt jobb i år, uppgav Marcus Johansson till Aftonbladet.

Enligt Marcus kan någonting som han sagt i synk användas fler än en gång och vid helt olika tillfällen. När han kom hem från årets inspelning kände han sig nöjd över sin insats. Han uppfattade sig själv som mer skön och öppen än föregående år, men den uppfattningen delas inte av varken tittarna eller honom själv när han nu i efterhand sett programmet.

– Jag ångrar delvis att jag ställde upp. Man måste vara med för att förstå hur fel det här blev, jag ångrar att jag utelämnade mig så här. Det kvittar hur jag beter mig där inne, de väljer ändå hur de vill framställa mig. De har förstört hela resan och min upplevelse.

David Lönnberg, 23.
David Lönnberg, 23.

Flera deltagare missnöjda

Deltagaren David Lönnberg har tidigare också uttryckt sitt missnöje över hur produktionen valt att klippa programmet i år. Han har sedan några månader tillbaka en kärleksrelation med sin partner ifrån programmet Jeane Tabuena. I ett avsnitt av Studio Paradise, eftersnacket till programmet, lämnade han studion i ren frustration över att hans och flickvännens relationen inne i huset helt och hållet klippts bort.

– Säsongen och veckorna rullar på och man fick inte se ett skit om hur vår relation byggdes upp, har han tidigare uppgett till Aftonbladet.

Webbfråga Tittar du på Paradise Hotel?

Ämnen i artikeln
Andra läser just nu
Mer från: Nöje
Mer från Läget