Läget tipsar: tre spännande evenemang i april

Musik, spännande samtal eller en kväll fylld med kultur – vi har hittat aprils bästa digitala evenemang, så du slipper.

Dansoglädje. Foto: Elin Fogeman

Nu börjar museum runt om i Sverige sakta öppnas upp. Men resten av kulturvärlden hänger fortfarande mest i den digitala världen. Här kommer tre digitala evenemang som du kan njuta av i soffan.

Digital musikfestival, 10 april

Under lördagen kommer artister som Cherrie, Oscar Zia och Fricky spela på scener runt om i landet, och du kan delta på alla. För andra året I rad arrangeras Låt live leva digitalt. Biljetter kostar 99 kronor och säljs på Dramatix där festivalen också sänds digitalt.

Mer information här på deras instagram @låtliveleva

Digital festival på clubhouse, 13–15 april

Musik, gaming och poesi är några av sakerna som kommer diskuteras på festivalen Gather deep talks som är fullt med snack. Bland deltagarna finns bland annat Jireel och Mariam Bryant. Om inget av det intresserar arrangeras det yoga i en timme klockan 07:00. För att delta är det bara följa Gather festival club på Clubhuse.

Läs mer om festivalen här: https://gatherevents.confetti.events/gather-deep-talks/scheduale

Kulturnatt Stockholm, 24 april

I år blir Stockholms kulturnatt digital så var du än är i landet kan du delta. Det bjuds på balett, teater och musik, i alla dess former. Under sex timmar mellan 18:00 och 24:00 kommer ett program sändas live men samtidigt som det börjar släpps också ett gäng olika videos som man kan titta på hela kvällen och en vecka efter.

Du kan läsa hela programmet här: https://kulturnattstockholm.se/program/  

Ämnen i artikeln
Andra läser just nu
Mer från: Nöje
Mer från Läget