Läget tippar: fem potentiella sommarvärdar 2019

2018 års sommarvärdar.
2018 års sommarvärdar.

Snart ekar de välkända stråkarna som indikerar att ett nytt sommarprat börjat i hörlurar runt om i hela Sverige. Varje år presenteras de välkända svenskar Bibi Rödöö valt ut med blomsterkransar i håret, som ska få berätta sin historia till svenska folket. Vi på Läget har tittat in i vår spåkula och försökt förutspå 2019 års sommarvärdar i P1.

Carl Déman (i mitten).
Carl Déman (i mitten).

Carl Déman
Carl Déman är youtubern som på senaste tiden har öppnat upp sig om sitt spelmissbruk. Déman är även aktuell med boken Med livet som insats: min historia vilket är en självbiografi om hur missbruket gjorde så att han miste kontrollen över sitt liv och vägen tillbaka. Vi tror därför att det är Carl Déman vi kommer få höra välkomna oss till sin sommar i P1.

Isabella "Blondinbella" Löwengrip.
Isabella "Blondinbella" Löwengrip.

Isabella Löwengrip
Den ständigt aktuella Isabella “Blondinbella” Löwengrip är en trolig kandidat av flera olika anledningar. Hon är entreprenör, bloggare, influencer och ensamstående mamma som driver egna miljonföretag. Och juste, hon råkade posta en bild på sin blogg där ett dokument med titeln “Sommar i P1” syntes på datorn.

Margaux Dietz.
Margaux Dietz.

Margaux Dietz
Margaux Dietz gjorde sig ett namn i den svenska YouTube-världen när hon födde barn framför mer än en miljon människor. Innan valet 2018 ledde hon sin youtubeserie Partitempen som skulle introducera förstagångsväljare för politiken. Att Margauxs kommentarsfält fylls av röda hjärtan från Annie Lööf och att hon vigdes av Ebba Busch Thor gör henne till en lågoddsare.

"STOR" Ulises Infante Azocar.
"STOR" Ulises Infante Azocar.

STOR
Rapparen STOR eller Ulises Infante Azocar som han egentligen heter stal hela svenska folkets hjärtan 2018 då han medverkade i Så mycket bättre. STORs hiphop-tolkningar av Christer Björkmans dansbandsmusik fick även den ovigda att lyssna på rapp. Vi på Läget tror därför att vi garanterat kommer få se STOR i sommarkrans.

Marie Göranzon.
Marie Göranzon.

Marie Göranzon
Marie Göranzon är skådespelaren som länge varit en självklar del på den svenska kulturscenen. I samband med den uppmärksammade Josefin Nilsson-dokumentären Älska mig för den jag är och konflikterna inom Dramaten blev Göranzon en röst som satte ner foten mot de gamla strukturerna. Marie har sommarpratat tidigare men vi på Läget tror att hon har mer att säga.

Andra bubblare är: 

Peter Jihde

Alexander Pärleros

Kristin Kaspersen

Mia Skäringer Lázár

Andreas “Granen” Granqvist

Victor Nilsson Lindelöf

Elaine Eksvärd

Alexander Karim

Peg Parnevik

Morgan Alling

Bahar Pars

Webbfråga Vem vill ni se som sommarvärd 2019?

Visa resultat
Ämnen i artikeln
Andra läser just nu
Mer från: Nöje
Mer från Läget