Kim Kardashian blir skräckinjagande

Entreprenören, den blivande advokaten och realitystjärnan Kim Kardashian blir nu även en av skådespelarna i nästa säsong av “American Horror Story”.

Kim Kardashian
Kim Kardashian

I ett video-inlägg på sin instagram hintar Kim Kardashian om sin medverkan. Inlägget har i nuläget 13,8 miljoner visningar och strax över 700 000 gilla-markeringar. Men känslorna i kommentarsfältet är blandade.

Detta blir Kim Kardashians första manusroll, men inte hennes första gång på vita duken. Många i kommentarsfältet är inte imponerade av hennes tidigare skådespelande, och menar att hon kommer att förstöra den nya säsongen. Medan andra kallar hennes medverkan ikonisk.

Serien American Horror Story når snart sin tolfte säsong
Serien American Horror Story når snart sin tolfte säsong

American Horror Story (AHS) är en amerikansk skräckdramaserie som snart är inne på sin tolfte säsong. Säsongerna är fristående från varandra och många av rollerna har tidigare spelats av kända skådespelare som Evan Peters och Emma Roberts. Namnet på den tolfte säsongen är “American Horror Story: Delicate” och den baseras på en novell av Daniella Valentine, Delicate Condition.

Skådespelerska Emma Roberts
Skådespelerska Emma Roberts

Detta är första gången en säsong av AHS baseras på en bok. Novellen handlar om en ung kvinna vars offentliga liv, och IVF-resa (en behandling då ägg plockas ut och befruktas utanför kroppen) just börjat. Under resans gång blir hon alltmer övertygad om att någon försöker sabotera graviditeten, samtidigt som ingen i hennes närhet tror på henne.

Boken Delicate condition, skriven av författare Daniella Valentine
Boken Delicate condition, skriven av författare Daniella Valentine

Skådespelaren och manusförfattaren Halley Feiffer kommer att skriva manus till den tolfte säsongen. Hon har skrivit en stilsäker, rolig och skräckinjagande roll till Kim, meddelar Ryan Murphy, medskapare till serien i ett uttalande.

”Kim är bland de största och starkast skinande tv-stjärnorna i världen, och vi är överlyckliga över att välkomna henne till AHS-familjen” säger Murphy.

Säsongen ska enligt Murphy vara ambitiös, och annorlunda från tidigare säsonger. Inspelningarna förväntas komma i gång i slutet av april, och fansen kan eventuellt se fram emot premiären i sommar.

Ämnen i artikeln
Andra läser just nu
Mer från: Nöje
Mer från Läget