Kändis-Ex on the Beach får tidigare premiär

Pressbild från den nya säsongen av Ex on the Beach.
Pressbild från den nya säsongen av Ex on the Beach.

Efter en röstning på Dplays Instagram beslutades det att premiären av Celebrity Ex on the Beach blir två veckor tidig. Redan på skärtorsdag börjar det.

Det ökända programmet Ex on the Beach har i år ett nytt tema - "celebrity". Gamla realitydeltagare kommer synas i tv-rutan igen i en fullspäckad säsong.

Dplay hade en omröstning på Instagram där hela 97 procent tyckte att premiären borde tidigareläggas till den 9 april, istället för det senare datumet 23 april.

Realityprogrammet utspelar sig i Brasilien där ett antal ungdomar bor i ett hus. Bland alla fester och intriger dyker nya ex upp som ställer huset på ända.

I den nya säsongen möter vi bland annat Adrijano "Adinatoor 4.0" Mijanovic, Sara Bolay, Nina Glimsell, Elin Woodie och Anna-Lisa Herascu.

– Det är glädjeyra i kommentarsfälten på våra sociala medier. Många tusentals har engagerat sig i omröstningen på kort tid, vilket är otroligt roligt. Vi märker att fansen är dedikerade och att det finns ett stort intresse för Celebrity Ex on the Beach, säger pressansvariga Mathilde Albinsson till Aftonbladet.

Så fram med popcornskålen och stanna hemma i påsk!

Webbfråga Tänker du se den nya säsongen?

Visa resultat
Ämnen i artikeln
Mer från: Nöje
Mer från Läget