Justin, WHAT DO YOU MEAN?

Foto: TT

Justin Bieber hintar om nytt album. Men Beliebers bör nog hålla huvudet kallt ett tag till.

Justin Bieber gästade Ariana Grandes konsert på Coachella i helgen. Innan världsstjärnan gick av scenen sa han till publiken: “And by the way… album coming soon”.

Påståendet följdes av stort jubel.

Senaste månaderna - medan megahits som Sorry och Love Yourself från förra albumet Purpose slutligen börjat svalna på spellistorna - har Beliebers över hela världen börjat spekulera om en uppföljare till succén från 2015.

Ny musik

Flera tecken på att ny musik från den 25-årige kanadensaren är på väg har florerat på sociala medier under våren. Bland annat twittrade artisten Lil Dicky att Bieber är delaktig i hans nya låtprojekt EARTH...

.. vilket Bieber själv bekräftade med en retweet.

Beliebers: håll huvudet kallt

Trots spekulationer bör Beliebers hålla förväntningarna nere. Enligt källor till TMZ berodde Biebers påstående från helgens Coachella på att han var tagen av stunden, och att han egentligen inte alls är nära ett nytt albumsläpp.

Justin - what do you mean?

I ett instagraminlägg förra månaden förklarade Bieber att anledningen till att nya albumet dröjer är att han jobbar med "some of the deep rooted issues that I have". Förra turnén fick avbrytas på grund av att stjärnan inte mådde bra.

Andra läser just nu
Mer från: Nöje
Mer från Läget