Justin Biebers turné skjuts upp

Coronaviruset stoppar Justin Biebers planerade turné. Det skulle ha varit han första turné på flera år, rapporterar Aftonbladet.

”Justin väntar på ett tillfälle att få ge sig ut på vägarna igen och framträda när det är säkert för alla i publiken”, säger hans management i ett uttalande.

Justin Bieber med frun Hailey Bieber.
Justin Bieber med frun Hailey Bieber.

Efter fem års tystnad släppte Justin Bieber sitt nya album ”Changes” den 14 februari tidigare i år. Den 14 maj var det tänkt att artisten skulle ut på en efterlängtad turné med 45 spelningar i USA och Kanada. Planerna är nu inställda och när turnén blir av är ovisst.

Stjärnan uppmanar de som redan skaffat biljetter till turnén att inte återlösa dem, utan i stället omboka till senare datum, rapporterar Variety.

”Även om Justin, tillsammans med sitt band och sina dansare, har arbetat hårt med att förbereda en fantastisk show, så har han alltid velat sätta andras hälsa i första rummet. Justin väntar på ett tillfälle att få ge sig ut på vägarna igen och uppträda när det är säkert för alla i publiken”, säger Justin Biebers management i ett uttalande, rapporterar Aftonbladet.

Ämnen i artikeln
Mer från: Nöje
Mer från Läget