Hov1 håller hov på Gröna Lund

Hov1 under Idol-finalen i Globen 2017.
Hov1 under Idol-finalen i Globen 2017.

Nu i sommar gästar den populära hiphopgruppen Gröna Lund och förväntningarna från fansen är höga.

– Det är ett jättebra band där många i publiken kommer sjunga med och bidra till bra stämning, säger Victoria Ullbin, 16 år.

Den 22 augusti är datumet du ska skriva upp i din kalender om du vill se Hov1 live på nöjesparken Gröna Lund i Stockholm.

Hiphopgruppen, som består av Ludwig Kronstrand, Noel Flike, Dante Lindhe och Axel Liljefors Jansson, har just släppt sitt andra album ”Gudarna på Västerbron”. Albumet knep omedelbart första platsen på både album- och singellistan.

Under P3 Guld-galan 2017 tog Hov1 hem priserna ”Årets grupp” och ”Guldmicken”.

Gruppen debuterade med sin första låt ”Hur kan du säga saker” 2015 och deras självbetitlade debutalbum kom i fjol.

I början av april spelade Hov1 på ett utsålt Annexet i Stockholm. Vi på Läget har frågat några ungdomar om deras förväntningar inför den kommande konserten på Gröna Lund i sommar.

Vilka förväntningar har du på Hov1:s konsert i sommar?

– Jag tror att det kommer bli jättebra. Många kommer säkert att gå dit, inklusive jag. Det bästa med Hov1 är att deras låtar lätt fastnar så alla kan sjunga med, säger Victoria Ullbin, 16 år.

– Det kommer bli superbra! Det är verkligen ett bra band och publiken kommer vara euforisk, tror Emelie Magnusson, 17 år.

– Det är fett bra, eftersom då kan de spela deras nya låt ”Dansar vidare i livet”, som alla älskar, berättar Mikael Abera Techan, 18 år.

Även Johan Björck, 18 år, tror på en skön stämning:

”Det är sjukt najs att Hov1 ska spela på Grönan i sommar. Stämningen kommer vara lit!”.

Hov1 på Gröna Lund 2017.
Hov1 på Gröna Lund 2017.
Ämnen i artikeln
Andra läser just nu
Mer från: Nöje
Mer från Läget