Harry Styles tar en ny direction

Harry Styles på premiären av storfilmen Dunkirk, där han gjorde sin skådespelardebut.
Harry Styles på premiären av storfilmen Dunkirk, där han gjorde sin skådespelardebut.

Den tidigare One Direction-medlemmen gör en sitcom om sitt liv. Serien "Happy Together" bygger på stjärnans liv i den tidiga karriären.

Harry Styles utökar cv:t och gör tv. Serien, som heter ”Happy Together” produceras av Styles för CBS och handlar om en ung popstjärna som flyttar in hos ett medelålders par i en Londonförort.

Kopplingen till One Direction-stjärnans egna liv är att han i början av sin karriär bodde hemma hos sin vän Ben Winston, som också är med och producerar den kommande serien, och hans fru i London. Han hade precis flyttat från sitt föräldrahem i Cheshire och behövde ett ställe att bo på. Winstons fru gick med på att låta honom bo där i två veckor, det slutade med att han sov på en madrass på Winstons vind i närmare två år, enligt Rolling Stone.

Men även om serien är inspirerad av tiden då Ben och Harry bodde ihop är det där som verkligheten tar slut. Serien är inte baserad på verkliga händelser och personer, säger CBS, utan vi får i stället följa ett gäng helt nya karaktärer.

Men för den som hoppats på att spendera hösten tillsammans med Harry Styles i rutan är det tyvärr en liten besvikelse då han själv inte spelar i serien. I stället är det den australienske skådespelaren Felix Mallard som spelar ”Harry Styles”. Det hade dock inte känts helt omöjligt att Harry själv skulle synas i serien då detta inte är Styles första möte med film och tv-världen. Förra året gjorde han skådespelardebut i Oscarbelönade filmen Dunkirk.

Ämnen i artikeln
Andra läser just nu
Mer från: Nöje
Mer från Läget