Ett år efter terrordådet i Manchester. Ariana Grande till fansen: "älskar er så mycket"

Foto: Andrew Harnik/TT

För ett år sedan miste 22 människor livet efter en konsert med Ariana Grande. På årsdagen går stöttar hon fansen på Twitter. "Jag önskar jag var där med er idag".

Det har gått ett år sedan terrorattacken i Manchester efter en konsert med Ariana Grande då över 20 människor miste livet.

På årsdagen samlades människor för en tyst minut följt av en minnestjänst i katedralen i Manchester. För att hylla offren samlades även fans och sjöng hennes senaste singel "No Tears Left to Cry”.

Ariana Grande delade med sig av en video på Twitter och skrev "Jag önskar så att jag var där med er i dag. Ni har ingen aning. Älskar er så mycket".

Tidigare under dagen twittrade hon även "Jag tänker på er alla i dag och alla dagar. Jag älskar er och skickar er allt ljus och all värme jag kan erbjuda på den här utmanande dagen".

Manchester spelar stor roll i det kommande albumet

I en intervju med Time Magazine berättar hon att hennes kommande album Sweetener till stor del präglats av terrordådet i Manchester. Bilden av ett bi, symbolen för den industriella arbetarstaden Manchester, syns i slutet av musikvideon till singeln ”No Tears Left to Cry”. Även albumets titel, Sweetener, är inspirerat av det honungsproducerande djuret.

Hon berättar också att läkningsprocessen kommer ta föralltid men att när man ställs inför en utmaning, varför inte göra någonting vackert av det i stället för att klaga över det?

Ämnen i artikeln
Andra läser just nu
Mer från: Nöje
Mer från Läget