"Det är kärlek och heartbreaks".

Liamoo är aktuell med EP:n "Journey part 1"
Liamoo är aktuell med EP:n "Journey part 1"

Liam ”Liamoo” Cacatian Thomassen fick många hjärtan att smälta när han medverkade i Melodifestivalen med låten "Last Breath". Och nu han tillbaka, redo att smälta några fler. I nya Ep:n ”Journey part 1” sjunger Liamoo om kärlek och hjärtekross.

Nu är det alltså dags. 20-åriga Liamoo från Göteborg är redo att ge fansen det som de länge väntat på: tre helt egenproducerade låtar.

Och det utlovas inte bara nya beats utan även en Liamoo som rappar mindre och sjunger mer.

– Jag har märkt att många har svårt för rap och att man inte får lika mycket kärlek. Folk bryr sig inte om du är bra eller dålig — så länge det är rap så bojkottar de det, säger Liamoo till TT.

Men i låten ”Selfish” kan han inte hålla rappen borta. I den sjunger han om saknaden till en tjej som han tappade kontakten med då han åkte till Los Angeles.

– "All these spotlights fick mig att glömma vad jag hade", sjunger jag i låten. Jag har flugit iväg och drunknat lite i allt det här. Det är så mycket som händer att man blir blind för det man redan har och väljer att bara fokusera på det nya, säger han.

För det är just kärleken som hamnat i skymundan i Liamoos hektiska liv. Men att skriva och sjunga om den, det finns det alltid tid och plats för.

- Ep:n handlar om kärlek som börjar dö ut. Så är det alltid i mina låtar: kärlek och "heartbreaks", säger Liamoo.

”Journey part 1” släpps den 25 maj.

Andra läser just nu
Mer från: Nöje
Mer från Läget