De Vet Du släpper ny låt

DJ Hunk, Johan, Chris och Tor släpper sin första låt på över ett år.
DJ Hunk, Johan, Chris och Tor släpper sin första låt på över ett år.

Det har gått mer än ett år sedan de var med i Melodifestivalen och nästan två år sedan de släppte något på Youtube. Men fredag den 25 maj släpper De Vet Du en ny låt.

Sedan De Vet Du deltog i Melodifestivalen 2017 med låten "Road Trip" har det varit ganska tyst från gruppen. Men under onsdagen gick Chris Martland, Johan Gunterberg, Tor Wallin och DJ Hunk ut på sociala medier och berättade att de kommer släppa en ny låt fredagen den 25 maj.

- Om du swipear upp när du tittar på detta klippet kan du spara ner låten redan nu och lyssna på den direkt när den släpps på Spotify, säger Johan Gunterberg och Chris Martland i ett videoklipp de publicerat på Instagram och Snapchat.

Den nya låten heter "Vi Sjunger"och blir den första musikvideon sedan "k.R.e.D." kom i december 2016. Men det finns en bra anledning till det.

- Vi gör våra låtar och videos för att vi tycker det är kul och inte bara för att, så därför kan det gå ganska länge mellan låtarna ibland, berättar Johan och Chris i vloggen de driver på sin youtube-kanal.

Ämnen i artikeln
Andra läser just nu
Mer från: Nöje
Mer från Läget