Dagens outfit – Vårens mode

Ny årstid innebär andra kläder. Vi kollar läget på stan, får stilinspiration och höra tankarna bakom outfiten.

Vad tänkte du när du valde din outfit?

Maria Melikidou, 15 år.
Maria Melikidou, 15 år.

– När jag valde min outfit tänkte jag på vädret och att skulle vara varmt och fint. Jag gillar hur det ser ut med ”ripped jeans” och försökte se simpel men ändå ”dressed up” ut på samma gång. Jag har också ett halsband som är från min farmor som är viktigt för mig.

Ilhan Hussein Sabriye, 19 år.
Ilhan Hussein Sabriye, 19 år.

– Vi hade mösspåtagning idag så jag tänkte på ljusa kläder för att matcha diamanten i mössan. Jag matchar också kappan med den blå sjalen.

Aron Wåhlström, 18 år.
Aron Wåhlström, 18 år.

– Det regnade ute så jag tog min regnjacka. Sen tyckte jag det var snyggt att ha en skjorta över en vit tröja. Sen matchar svarta jeans och vita skor typ allt.

Anthony Gyllencreutz, 16 år.
Anthony Gyllencreutz, 16 år.

– Jag går efter en avslappnad look. Då det blir varmare med vädret vill jag ha luftiga kläder och inte för många plagg på. Det ska vara simpelt men samtidigt stiligt och bekvämt.

Gabriela Miranda, 18 år.
Gabriela Miranda, 18 år.

– Jag ville ha ljusa kläder. Sen valde jag min tröja på grund av den gröna färgen. Det passar mig bra och jag gillar färgen. Sen är min sminkning lite rosa för att matcha stenen i mössan då vi hade mösspåtagning idag. Jag älskar de här klackarna, de är bekväma.

Ämnen i artikeln
Andra läser just nu
Mer från: Personligt
Mer från Läget