Bli stjärna i ny ungdomsserie

Öppen casting svt-serie. Foto: SVT.

Är du mellan 16 och 22 år kan du nu ta chansen att få en roll i Sveriges nya ungdomsdrama Eagles. SVT och produktionsbolaget New Stories söker efter både huvudroller och biroller till serien som ska handla om kärlek, vänskap, svek och rivalitet.

Det har länge ryktas om att SVT köpte upp en idé som liknade den norska succéserien Skam. Och nu är man igång med att leta efter talangfulla ungdomar som vill vara med i tv-serien.

- Det är viktigt att poängtera att det inte är en remake av Skam, utan baserat på en originalidé av mig. Likeheterna mellan Eagles och Skam sträcker sig till att det är samma målgrupp och att det handlar om ungdomar och relationer. Hela serien kommer utspela sig i Oskarshamn för att hela idén till serien föddes när jag bodde i Oskarshamn, säger Stefan Henriksson Lindén, producent för Eagles, till Barometern.

Provfilmningarna i Stockholm, Norrköping och Linköping har redan ägt rum med auditions kommer hållas över hela Sverige så det finns en hel del städer kvar att ta sig till om man vill ta chansen:

Jönköping 21 april
Västerås 22 april
Göteborg 28 april
Borås 29 april
Kalmar 29 april
Karlskrona 5 maj
Växjö 6 maj

Eagles kommer att sändas på SVT under 2019.

Ämnen i artikeln
Andra läser just nu
Mer från: Nöje
Mer från Läget