Bli peppad på TjejPepp i Skärholmen

Det kan vara bra att prata om det som tynger dig.
Det kan vara bra att prata om det som tynger dig.

Känner du dig osäker på din framtid eller brottas med dålig självkänsla? Då kan det vara en idé att gå på Stockholm stads workshop för unga kvinnor och icke-binära.

Stockholm stad fixar dagligen aktiviteter som invånarna kan ta del av. Oftast är de riktade mot pensionärer, men nu är det ungdomarnas tur. Den 7 maj hålls en workshop i Skärholmen för unga kvinnor och icke-binära mellan 16-29 år.

Ämnen som arbetslivet, studier och livet i största allmänhet kommer att diskuteras. Du får tips på hur du kan spetsa till ditt CV, vilka alternativ det finns för din framtid och hur du kan förbättra din självkänsla. Det är ett bra tillfälle att få stöd om du går igenom en tung period i livet, eller bara vill vara med och diskutera fördomar och psykisk ohälsa.

Motivationstal har blivit mer och mer populärt då det har visat sig ha en stor påverkan på folks förmåga att ta tag i saker och ting. Därför kommer det att finnas en och annan inspiratör på plats. Företag som Elektra, United Sisters, Jobbtorg Unga Skärholmen, Backa Systerskap och Försäkringskassan kommer också att vara där.

Workshopen hålls mellan 15-17:30 på Jobbtorg Unga Skärholmen, Ekholmsvägen 34.

Andra läser just nu
Mer från: Personligt
Mer från Läget