Big Little Lies tillbaka i sommar

Från vänster: Laura Dern, Nicole Kidman, Zoe Kravitz, Reese Witherspoon och Shailene Woodley.
Från vänster: Laura Dern, Nicole Kidman, Zoe Kravitz, Reese Witherspoon och Shailene Woodley.

Den 9 juni är ett datum som alla Big Little Lies-fans bör lägga på minnet. Då har nämligen den andra säsongen av den hyllade tv-serien premiär, skriver Variety. HBO har nyligen släppt en teasertrailer för den nya säsongen.

Serien, som kommer gå att streama hos HBO nordic, följer i huvudsak tre kvinnors liv i den Kaliforniska kuststaden Monterey. Skådespelarna Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Shailene Woodle, Laura Dern och Zoe Kravitz återses i sina roller men tillkommer gör också den Oscarsbelönade skådepelaren Meryl Streep.

I säsong ett spelar Alexander Skarsgård rollen som Perry, en våldsam man som misshandlar sin fru. I trailern för den nya säsongen syns dock inte Skarsgård till men enligt en artikel i Hollywood Reporter kommer han att dyka upp igen i någon form. Skarsgård vann flera priser för sin gestaltning av Perry, däribland en Emmy och en Golden Globe.

Den nya säsongen är regisserad av Andrea Arnold som är en Oscarsbelönad kortfilmsregissör. Hon ersätter Jean-Marc Vallée som regisserade den förra.

Andra läser just nu
Mer från: Nöje
Mer från Läget