Anklagelserna fortsätter – Marvel-skådisen i blåsväder

Marvelskådisen Jonathan Majors arresterades i mars, misstänkt för att ha misshandlat sin fru. Majors, även känd som marvelskurken Kang, hävdar sin oskuld – nu anklagas han igen.

Jonathan Majors Army Ads. Foto: Photo by Jordan Strauss/Invision/AP, File

För några veckor sedan arresterades Jonathan Majors i New York City, misstänkt för att ha misshandlat sin flickvän. Hon fördes till sjukhus med lindriga skador. Majors släpptes snabbt på fri fot, men misstankarna kvarstår. Nu uppger källor till tidningen Variety att fler kvinnor kontaktat amerikanska rättsväsendet, anledningen är ytterligare anklagelser.

Hävdar sin oskuld

Jonathan Majors och hans advokat Priya Chaudhry hävdar å sin sida att Majors är oskyldig, och pekar på en video som bevis. De har också offentliggjort en SMS-konversation mellan Majors och hans flickvän som de påstår ska visa att han är oskyldig.

Förlorar roller

Problemen fortsätter för Jonathan Majors. I kölvattnet från brottsmisstankarna har han förlorat ett flertal jobb. Han har även dumpats av sin publicist.

Vad säger Marvel Studios?

Majors har rollen som superhjältestudions nästa storskurk, Kang. Men han har redan hunnit spela honom i tv-serien ”Loki”, och senaste Marvelfilmen ”Ant-Man and the Wasp: Quantumania”. Majors väntas också ha den centrala rollen i nästa Avengers-film, ”Avengers: Kang Dynasty”.

Hittills har Marvel inte sagt ett ord om hur man tänker gå vidare med skådespelaren. Möjligt är att man väntar på rättegång och domstolsbeslut för att se om han är skyldig eller inte.

Ämnen i artikeln
Andra läser just nu
Mer från: Nöje
Mer från Läget