5 bortglömda tv-serier du kan se med en dejt i sommar

En man som kollar på TV.
En man som kollar på TV.

Nu är det sommar och det innebär bad, dejt och kanske ett romantiskt seriemaraton under en regnig dag. Läget tipsar om de mest bortglömda serierna du borde se med en möjlig partner.

1. Billy & Billie

Den här serien tar syskonkärlek till en ny nivå – och är både äcklig och gullig. Den följer två styvsyskon som efter flera år av att undvika varandra börjar dejta och alla problem som kommer när familjen byter betydelse. Den är rolig, men samtidigt obehaglig och med ett snabbt tempo. Rekommenderas om du vill att din partner ska stänga av serien efter ett tag så ni kan pussas ifred.

Finns att se på: Viaplay

2. Entourage

Den här serien har allting: både kärlek, fame och passion! Den följer en ung skådespelare på väg uppåt i sin karriär och kompisarna som troget följer honom och hoppas få ta del av kakan! Riktiga kändisar spelar sig själva och man kan alltid skratta åt Turtles eskapader! Skådespelaren som spelar huvudkaraktären spelar också pojkvännen i Djävulen bär Prada. Om din dejt har några röda flaggor kommer de att komma fram under tittandet av den här serien.

Finns att se på: HBO

3. Nathan for you

För dig som gillar Kitchen Nightmares men vill ha mer ångest är det här perfekt för dig! Nathan Fielder är en kanadensisk komiker som försöker ”rädda” olika företag genom att rekommendera och ibland till och med genomföra sjuka idéer. Ibland är det snudd på bedrägeri och ibland så skapar han virala videor som man själv kommer ihåg. Den kommer garanterat att öppna dina ögon och få dig att tänka över livet... Om din dejt inte vill kolla på den här kan de inte hänga. Vad du vill göra med informationen att din dejt inte kan chilla är ditt eget val.

Finns att se på: Paramount+

4. Crashing

En misslyckad komiker blir dumpad av sin fru och börjar soffsurfa i hopp om att slå igenom med sin konst. Den är fylld av kändisar som spelar sig själva och ett hopplöst navigerande kring livet. Huvudkaraktären är sympatisk och rolig, men brottas med sin religion och vägrar skaffa sig ett jobb. Om din dejt inte är en komiker kan du tacka dina lyckliga stjärnor under tittandet av den här serien. Om den är det så kommer du kanske skämmas. Bara lite grann.

Finns att se på: HBO

5. Arkiv X

Mer ikonisk än resten av serierna, men ändå relativt bortglömd idag! Den här serien följer två FBI-agenter som tar hand om ovanliga och övernaturliga fall. Den är fylld med intrig, konspiration och ärligt talat bus! Ett måste för dig som gillar saker i andan av Game of Thrones och Hannibal. Ibland så blir den också väldigt löjlig och går från King till sjukling. Den här kommer få din dejt att garanterat bli lite smårädd, vilket är jättebra om man vill mysa ihop i en soffa.

Finns att se på: Disney+

Mer från: Nöje
Mer från Läget