Zlatans mordhot

Zlatan har under veckan fått anklagelser från en tidigare lagkamrat. Anklagelserna är att han både skulle ha skrutit inför sina lagkamrater, men också mordhotat dem.

Zlatans tidigare lagkamrater i LA Galaxy har gått ut med uttalanden om hur svensken skulle ha betett sig olämpligt vid olika tillfällen. Det senaste uttalandet kommer från portugisen Joao Pedro.

— Hör här. Om ni kom hit för att hänga på stranden, gå omkring i Hollywood, så säg det bara. Jag har 300 miljoner på banken och en ö, jag behöver inte detta alls, påstår Pedro till Record att Zlatan ska ha sagt i omklädningsrummet.

Pedro menar att uttalandet skedde efter att Zlatan och LA Galaxy hade förlorat en match mot Houston Dynamo i slutminuterna. En match och ett slutresultat som innebar att laget inte gick vidare till slutspelet. Efter det skrytsamma uttalandet skulle Zlatan ha forsatt med hot.

— Första personen som öppnar munnen dödar jag. Jag kommer verkligen döda honom, ska Zlatan ha sagt.

Det här är inte den första gången historier har berättats om Zlatan från tidigare lagkamrater. För drygt en månad sen skrev Aftonbladet om hur den tidigare lagkamraten, mittfältaren Sebastian Lletget, ansåg att stämningen i laget hade blivit betydligt bättre sen svensken lämnade laget och att han inte var saknad. Även San Jose Earthquakes försvarare, Florian Jungwirth, berättade om hur Zlatan agerade inför sina lagkamrater under en match.

— Han sprang runt och förolämpade sina lagkamrater i 90 minuter, berättade tysken till Goal.

Ämnen i artikeln
Mer från: Sport
Mer från Läget