Walker får kritik för sexfest under karantän

Premier League är just nu pausad med anledning av det nya coronaviruset.
Premier League är just nu pausad med anledning av det nya coronaviruset.

I Pep Guardiolas Manchester City har den snabbe engelsmannen länge varit given på högerbackspositionen. Nu får han kritik inte bara från allmänheten utan även från klubben efter att ha anordnat en fest med eskorter och därmed brutit mot karantänbestämmelserna i Storbritannien.

Festen ägde rum i hans lägenhet i området Cheshire som ligger utanför Manchester. Tillsammans med en manlig kompis anordnade Kyle Walker festen där också två stycken prostituerade kvinnor blev inbjudna. En av kvinnorna var 21 år och från England och den andra en 24-årig brasilianska.

Enligt Russia Today började bilder dyka upp på internet, tagna av den 21-åriga kvinnan. På bilderna ska Walker ha stått i kalsonger och räknat pengar för att betala kvinnorna.

Den efterföljande dagen gick Walker ut med en video på Instagram där han beklagade sig över hans aktioner och gick ut med uppmaning till allmänheten om att stanna hemma.

– Jag förstår att min position som offentlig person gör att jag har ett ansvar att vara förebild. Därför vill jag nu be om ursäkt till familj, vänner, Manchester City,  supportrarna och allmänheten. Mina aktioner är står i kontrast till vad jag borde ha gjort under karantänen.

Nu rapporterar också de engelska tidningarna Daily Mail och Daily Star att förbundskaptenen Gareth Southgate är besviken och förbannad på Walker. Enligt de kommer Southgate att peta Walker från landslaget framöver i förmån för Trent Alexander-Arnold och Aaron Wan-Bissaka.

Mer från: Sport
Mer från Läget