Supportrar i samtal med Hammarby på träning

Efter platt fall mot AIK under söndagen samlades ett antal Bajensupportrar för ett möte med spelartruppen efter en träning.
– Alla var besvikna så fansen ville komma ner och surra lite. Det var inga hard feelings alls. Det var fint, säger Nahir Besara.

Hammarbys Nahir Besara på Friends Arena.
Hammarbys Nahir Besara på Friends Arena.

Hammarby förlorade med 0-2 på Friends Arena och hade inte ett enda skott på mål. Efter derbyförlusten ville ett tiotal Hammarbysupportrar snacka med spelarna under tisdagen. När träningen var slut klev de in på fotbollsplanen i Årsta för att undvika mediakåren. Fotbollskanalen beskriver stämningen som “lugn men spänd”.

Samlades med laget i en ring på planen

– De frågade bara om det var okej, och det var inga problem för oss. Det är det minsta vi kan göra. De slösar bort flera dagar för att stötta oss. Vi är minst lika besvikna över prestationen, säger lagkaptenen Nahir Besara till Sportbladet.

Efter mötet var luften rensad och spelarna tog fansen i hand

– Det är viktigt. Vi är allesammans ett lag, både med fans och spelare. Det var fint att ha ett sådant möte, säger anfallaren August Mikkelsen till Fotbollskanalen.

Av de tre första matcherna i Allsvenskan har Hammarby förlorat två. På lördag får laget chans till revansch, då Varberg gästar Tele2 Arena.

Ämnen i artikeln
Andra läser just nu
Mer från: Sport
Mer från Läget