Roger Melins kritik om stjärnorna: "Dåligt tränade"

Leksands före detta tränare, Roger Melin, går nu ut och kritiserar sina tidigare stjärnspelare. Den sparkade tränaren menar att de underskattade SHL:s nivå.

Leksand har haft en misslyckad säsong i SHL. Att kvalet ställdes in på grund av coronaviruset var det som fick vara räddaren i nöden. Nu kritiserar den sparkade tränaren Roger Melin sina tidigare stjärnor som Patrik Zackrisson, Johan Fransson och Jonas Ahnelöv.

— Om flera av de ledande spelarna är dåligt tränade inför säsongen på grund av olika omständigheter så sätter ju det sina spår givetvis, säger han till Dalarnas tidning enligt TT.

Ulf Samuelsson ersatte Melin när han sparkades i februari. Samuelsson lyckades inte heller med att lyfta laget igen. Leksand låg i botten under större delen av säsongen och slutade näst sist.

— Det är inget fel på killarna egentligen, det är bra killar, men frågan är vilken drivkraft de hade för att verkligen vara i topptrim. Jag tror till viss del att både Fransson och “Zacke” inte riktigt förstod hur bra SHL var. “Zacke” kom från KHL men jag tror att både han och Fransson trodde nog att SHL var ganska urvattnad och skulle vara sämre än vad den var, fortsätter Melin enligt TT.

Ämnen i artikeln
Andra läser just nu
Mer från: Sport
Mer från Läget