AIK fortsätter värva

Nicklas Heinerö under en SHL-match med IK Oskarshamn
Nicklas Heinerö under en SHL-match med IK Oskarshamn

Efter en minst sagt tung säsong där man blev seriejumbo med god marginal är AIK på väg uppåt igen. Efter att tidigare ha presenterat fyra stycken från laget som vann serien för bara ett år sedan är nu ytterligare en återvändare klar.

Den här gången är det Nicklas Heinerö, som är klar för en ny sejour i AIK. Han kommer senast från SHL-spel med IK Oskarshamn som han också var med att ta upp i SHL. Nu återförenas han med tränaren Håkan Åhlund som också var med på Oskarshamns resa till SHL.

– Att få vara tillbaka i Stockholm och AIK känns väldigt kul och inspirerande. Att även åter få vara med Håkan Åhlund känns mycket bra. Vi känner varandra och jag har ett stort förtroende för honom, säger Heinerö till AIKs hemsida.

Han blir AIKs sjätte nyförvärv denna vecka och sportchef Anders Gozzi är nöjd över att ha knutit till sig ännu en gammal AIKare.

– Nicklas har tidigare haft otur med skador men sista två åren har han varit hel och visat sin potential. Vi får in en spelare som är både spelskicklig, kvick, smart och som vi kommer ha stor nytta av.

Ämnen i artikeln
Andra läser just nu
Mer från: Sport
Mer från Läget