Rapporterna började komma under söndagseftermiddagen att stora supportergrupper samlats utanför arenan inför stormötet mot Liverpool senare på kvällen.
Med tända bengaler och tydliga plakat var det svårt att missförstå fansens budskap. De vill få bort familjen Glazer som ägare av Manchester United.
Londonsvensken och Manchester United-supportern Gustav Kulle tror att bägaren rann över i svallvågorna av den planerade superligan.
– Det är den tredje största protesten under de här ägaråren. Det är ju uppenbarligen en reaktion på superliga-initiativet, säger Gustav som också är chefredaktör för Manchester Uniteds sida på SvenskaFans.
– Flera grejer gjorde att det passade ganska bra i söndags. Vi hade bank holiday i går (måndag) och långhelg. Restriktionerna hade börjat lätta och det gjorde det lättare för folk att samlas i en stor grupp. Dessutom var det vår största match för säsongen.
Redan 2005 köpte familjen Glazer klubben. Gustav Kulle förklarar att missnöjet mot ägarfamiljen funnits ända sedan dess, men att det från början överskuggades av lagets framgångar på planen.
– De åkte snålskjuts på bra resultat med Sir Alex Ferguson från början. De hade sju år som ägare när vi vann Champions League och flera Premier League-titlar. Då var det lite rökridåer.
Tror du att kritiken når ägarna?
– De är nog medvetna, men det är vatten på en gås. De är luttrade affärsmän som äger andra idrottsklubbar. De har levt med missnöjet och driver det här som en affärsverksamhet.
Klubbens värde på flera miljarder dollar gör utbudet bland potentiella köpare ganska litet.
– Troligtvis skulle det oavsett komma någon amerikansk kapitalistisk investmentbank eller en oljeregim som inte har så mycket bättre värderingar än nuvarande ägare, säger han och fortsätter:
– Folk pratar om att David Beckham kan ta över. Men även om han tagit alla sina pengar, så hade han haft en tiondel. Man måste vara en Vladimir Putin-backad oljeshejk eller liknande.