En chokladboll instoppad i en vanlig fralla.
Bulle med bulle är en delikatess från nordvästra Skåne. Idag uppmärksammas detta omtalade mellanmål på den officiella bulle med bulle-dagen.
Daniel Glantz Persson, från Landskrona, tyckte att bulle med bulle förtjänade en alldeles egen dag. Sedan 2014 har det unika bakverket uppmärksammats varje år den 10 april. Men bulle med bulle har funnits ända sedan 1930-talet.
Bulle med bulle är ett klassiskt mellanmål som äts av gymnasieelever. Det går även att hitta på en del konditorier i Skåne. Läget har pratat med tonåringar i Stockholm för att se om de vet vad bulle med bulle är.
– Jag tycker om både chokladbollar och frallor för sig, säger Tibelia.
– Det låter gott och spännande, säger Antonia.
Tibelia och Antonia vill testa bulle med bulle, och skulle vilja se det på Stockholms kaféer.
– Det känns som att man har slagit ihop frukost och fika, säger Inez.
Ellen säger att hon aldrig har sett det förut.
– Jag är allergisk mot kakao, därför skulle jag inte testa det.