Hattrick av Griezmann

Antoine Griezmann och hustrun Erika Choperena har sedan idag tre barn tilsammans. Den 8 april 2016 föds dottern Mia. Den 8 april 2019 föds sonen Amaro. Vad som hände idag, den 8 april 2021? Mycket riktigt, dottern Alba såg dagens ljus.

Griezmann - då enbarnsfar - firar segern i VM-semifinalen 2018.

Griezmann själv avslöjande den glada nyheten via sociala medier. Dottern Alba föddes klockan 10:24.

Förutom familjefar är Antoine Griezmann även en framgångsrik fotbollsspelare. Han har vunnit VM med Frankrike och La Liga med Atlético Madrid. Efter en tuff start i FC Barcelona börjar han nu hitta rätt även där. På individuell nivå kan anfallaren stoltsera med en tredjeplats i det prestigefyllda utmärkelsen Ballon d'Or både 2016 och 2018.

Griezmanns första match som trebarnsfar spelas på lördag kväll, den 10 april. Det är inte vilken match som helst. Det är nämligen det spanska stormötet mellan FC Barcelona och Real Madrid, El Clásico.